Goed eten en drinken met vrij zicht op zee. Sinds 2024 is Peek aan Zee gevestigd in het strandpaviljoen bij Paal 15. Hier ga je heen voor de relaxte sfeer, gezelligheid, een mooi glas wijn en de lekkere opties op de menukaart.

Contact

Strandpaviljoen Peek aan Zee
Westerslag 4
1791 PP Den Burg
Openingstijden
Maandag Vanaf 10:00
Dinsdag Vanaf 10:00
Woensdag Vanaf 10:00
Donderdag Vanaf 10:00
Vrijdag Vanaf 10:00
Zaterdag Vanaf 10:00
Zondag Vanaf 10:00

Vragen?

De meest gestelde vragen hebben wij hieronder alvast beantwoord. Heb je nog een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Allergieën

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie en hebben uitgebreide informatie over alle allergenen in onze gerechten. Informeer onze medewerkers als je een voedselallergie hebt. Wij helpen je dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren contant geld (Euro’s), pinpas (Maestro), creditcard (Visa Card, MasterCard en American Express) en natuurlijk onze eigen cadeaubonnen.

Openbaar vervoer

De lijnbussen op Texel komen niet in de buurt van het paviljoen. Wel kun je De Texelhopper reserveren via texelhopper.nl, de Texelhopper-app of telefonisch (0222-784000). Bij reservering wordt aangegeven waar jouw dichtstbijzijnde opstapplaats is.

Parkeergelegenheid

Peek aan Zee is goed bereikbaar met de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op Parkeerplaats Westerslag, op ongeveer 3 minuten wandelen van het paviljoen.  Er is eigenlijk altijd plek is.

Toegankelijkheid

Het strandpaviljoen is rolstoeltoegankelijk. Ook beschikken wij over een rolstoeltoilet.

Reserveren

Om zeker te zijn van een tafel adviseren wij u te reserveren. Let op: gereserveerde tafels houden wij maximaal 15 minuten voor u vast, daarna komt de tafel beschikbaar voor andere gasten.

Huisdieren

Ook huisdieren zijn welkom bij Peek aan Zee.

Terras

Aan de zijkant van het paviljoen is een groot terras. Ook van binnenuit heb je vrij zeezicht. Het mooiste uitzicht van Texel!